Misyon ;

BLOG

Bir Ege markas覺 iletiimi gerc怬ekletirirken enternasyonel bir dili de sahiplenmek istiyor…

Bir Ege markas覺 iletiimi gerc怬ekletirirken enternasyonel bir dili de sahiplenmek istiyor, ilgili kulturden ba覺ms覺z bireysel zevklere, trend anlay覺覺na ve tasar覺m dunyas覺na da kapsay覺c覺 bir marka olarak lanse edilmek istiyoruz. Bizler iyi, kaliteli ve 覺k urun gam覺m覺z覺 art覺k yaln覺zca bir ahaptan ibaret gormuyor, her bir urunumuze de bir hikaye ilitiriyoruz.

Continue reading

Vizyon ;

BLOG

Bizler oncelikli stratejimizi bolgesel ve ulusal bazda duunurken, gelecee dair…

Bizler oncelikli stratejimizi bolgesel ve ulusal bazda duunurken, gelecee dair vizyonumuzla birlikte tum misafirlerimiz taraf覺ndan sevilen bir marka olmay覺 baarabilmeyi duluyoruz. Tum bu surec怬te sab覺rla ve profesyonellikle ilerlemeyi surdurulebilir baar覺 olarak gorurken;

Continue reading

Anneler G羹n羹’ne zel!

BLOG

Annemize hediye se癟erken nelere dikkat etmeliyiz?

襤nternette bir zamanlar bir video dola覺yordu. Bir sosyal deney videosu. 襤 g繹r羹mesine gelen kat覺l覺mc覺lara, 7 g羹n 24 saat 癟al覺acaks覺n覺z ama hi癟 maa almayacaks覺n覺z, hi癟bir sosyal hakk覺n覺z da olmayacak, kabul ediyor musunuz, deniyordu. stelik bu 繹yle bir iti ki birlikte 癟al覺t覺覺n覺z kiiler size ne yaparsa yaps覺n iten ayr覺lam覺yor, olanlara itiraz edemiyordunuz.

Continue reading

“Zaman覺n Ruhu”yla Merhaba!

BLOG

“Zaman覺n Ruhu”yla Merhaba!

Moda hayat覺m覺z覺n her alan覺na estetik bi癟imde y繹n veren bir fenomen. Renkler, desenler, stiller ve kombinler modaya, daha dorusu “zaman覺n ruhu”na g繹re deiiyor. Evet, moday覺 “zaman覺n ruhu” olarak tan覺mlamak hi癟 de yanl覺 olmaz. Bu ruhun gard覺robumuzdan yaam alanlar覺m覺za t羹m hayat覺m覺z覺 sar覺p sarmalad覺覺 bir ger癟ek.

Continue reading

Burcunu S繹yle, Sana Stilini S繹yleyeyim!

BLOG

Bur癟lara G繹re Dekorasyon nerileri

襤 anlamas覺 yapmadan, yeni bir ilikiye balamadan, herhangi bir s繹zlemeye imza atmadan yani neredeyse kap覺dan d覺ar覺 癟覺kmadan 繹nce ona bak覺yoruz; bur癟 yorumumuza. Merk羹r retro mu, Uran羹s hangi gezegende, Mars’la Sat羹rn kavuumu devam ediyor mu, Ven羹s hangi bur癟ta?

Continue reading

Evleneceklere zel!

BLOG

S覺f覺rdan ev dekorasyonu nas覺l yap覺l覺r?

Y覺llard覺r bu zaman覺 beklediniz veya hi癟 akl覺n覺zda yoktu; olsun! Bu, mutlu sonu deitirmiyor; nikaha ve “evli” bir insan olmaya 癟ok ama 癟ok az kald覺. Biliyoruz ki olduk癟a heyecanl覺s覺n覺z ve yine biliyoruz ki yapaca覺n覺z bi’dolu ey var. Ev tutulacak, tesisat elden ge癟irilecek, boyanacak, eyalar se癟ilecek, ta覺nacak, dizilecek; sayarken bile yorulduk, dediinizi duyar gibiyim.

Continue reading

Kaliteli Bir Uyku 襤癟in Bu nerilere Kulak Verin!

BLOG

Kaliteli bir uyku i癟in bu 繹nerilere kulak verin

Hayat覺m覺z覺n 羹癟te birinin uykuda, dolay覺s覺yla yatak odas覺nda ge癟tiini d羹羹n羹rsek bu odan覺n dekorasyonunun asl覺nda ne kadar da 繹nemli olduunu daha iyi anlar覺z. Ruhumuzu, zihnimizi ve bedenimizi yenilediimiz bu 繹zel mi 繹zel alan覺n dekorasyonunda estetik zevklerimizi ve y覺l覺n trendlerini deil en bata sal覺覺m覺z覺 dikkate alarak karar vermemiz gerekiyor.

Continue reading

Game of Thrones stili ev dekorasyonu: Gotik

BLOG

Game of Thrones stili ev dekorasyonu: Gotik

Nefeslerimizi tutup, yaad覺覺m覺z d羹nyan覺n ve 癟a覺n t羹m sorunlar覺n覺 geride b覺rakarak izlediimiz Game of Thrones; entrikalar覺, g羹癟 savalar覺, g繹rkemli sahneleri ve hayal g羹c羹n羹n s覺n覺rlar覺n覺 zorlayan senaryosuyla 8 sezondur hayat覺m覺zda.

Continue reading

Zamans覺z, Renkli ve 襤lham Dolu!

BLOG

Frida Kahlo Stili Ev Dekorasyonu

20. y羹zy覺l覺n en etkili, en etkileyici, en 癟ekici kad覺nlar覺ndan birinin stiline g繹z ataca覺z bu yaz覺da. Deli-dahi (hangi taraf覺 daha bask覺n karar vermek zor) bir kad覺n覺n; ac覺lar覺ndan, umutlar覺ndan, neesinden, heyecan覺ndan ve en 癟ok da cesaretinden beslenerek yaratt覺覺 bir stil bu; Kahloism.

Continue reading

D羹nyaca nl羹 Tasar覺mc覺lar覺n Dekorasyon S覺rlar覺

BLOG

D羹nyaca nl羹 Tasar覺mc覺lar覺n Dekorasyon S覺rlar覺

Tasar覺m ve dekorasyon ilk bak覺ta kolay gibi g繹r羹nen, zorluu ancak iin i癟ine girince anla覺lan alanlar. Estetik bak覺, 繹ng繹r羹, d羹nyan覺n ve insanlar覺n nabz覺n覺 doru tutma, hayal g羹c羹, yetenek, bilgi ve deneyim birleiyor ve ortaya hepimizin hayat覺n覺 deitiren, yenileyen ve g羹zelletiren mekanlar ve tasar覺mlar 癟覺k覺yor.

Continue reading